Foulard Claudia Valsells

 • facebooktwittergoogle_pluspinteresttumblrmail instagram
 • Foulard Claudia Valsells

  Per la propera col.lecció SS16, estem preparant una edició especial amb un dels que serà un dels nostres foulards insigna. Fet per l’artista Claudia Valsells sabem que us sorprendrem amb aquest foulard.

  A som les dues ens agrada i inspira l’art i el disseny per fer els nostres foulards. Sovint anem a visitar tallers d’artistes per veure com treballen i gaudir del seu art d’una manera més próxima. Aquestes estones als seus tallers, observem, olorem i escoltem.

  El dia que vem visitar l’estudi de la Claudia Valsells, ens van agradar molt les seves teles gegants, els seus colors i la forta olor a essencia de trementina.

  Una de les seves obres ens captivar per fer un dels nostres nous foulards la propera col.lecció SS16. Un esboç combinat amb les nostres teixits de cashmere, de seda, el nostre acabat manual i el toc artesanal per aconseguir una peça única.

  L’obra de Claudia Valsells ha anat sempre unida al color. Per a l’artista hi ha infinites maneres d’apropar-se al color i la seva sempre ha estat associant el color a les formes creant un llenguatge creatiu propi.

  Els darrers dos anys l’artista combina la seva obra abstracte de gran format, amb peces més petites, més íntimes. Pintures a l’oli, on el seu tema recurrent és la dona. La dona com a figura essencial del quadro. La dona que viu per comunicar, emocionar, estimar….Sempre ens van agradar aquestes peces però hi ha una serie d’esboços al natural, fets a les seves sessions de model que ens van atrapar de seguida per la seva sencillesa. Traç precís i discret però que dibuixa i insinua la figura d’una dona amb molta força. L’art de la Claudia més propera.


 • facebooktwittergoogle_pluspinteresttumblrmail instagram